小米性價比高

機外同機內都向apple致敬

機外同機內都向apple致敬
XexeX 發表於 2019-6-25 10:09

以呢個價錢同 MACBOOK PRO 比平2-3倍了吧.~呵呵
聽說也有不小人改了裝黑蘋果.

依家人仔咁低水...依個價好吸引

有 TPM 既話抵買,剷咗原裝 OS 自己裝個 Win10 落去應該安全。

I7 + 16G RAM + 256G SSD = CNY 5864
個價好高質,,錯過左
kitchio 發表於 2019-6-25 08:36

其實我係另一個POST回覆話呢部抵 , 不過好似當時沒咩人有興趣.  
天貓全球店 月銷 1
應該就係得我一個買.  

不過Taobao既特價節好頻密 , 放定購物車留意住個價吧

請問係咪直送香港?唔得嘅可唔可以上深圳攞?唔該。

補充 :
網上資料說無法加雙面 Nvme , 實際是 Slot 1 全速不能用 雙面 ,
第2糟是可以的 . 可以放心加爆佢. ...
freefdhk 發表於 2019-6-24 18:19

原黎咁樣可以保留office, 但係唔使用大陸ip activate咩?
我就係activate唔到,唯有去ebay買

原黎咁樣可以保留office, 但係唔使用大陸ip activate咩?
我就係activate唔到,唯有去ebay買 ...
Pennylau 發表於 2019-6-26 13:30

https://support.office.com/en-us ... e-9c42-23adc4716658

以呢個價錢同 MACBOOK PRO 比平2-3倍了吧.~呵呵
聽說也有不小人改了裝黑蘋果. ...
freefdhk 發表於 2019-6-25 15:56

隻mon resoultion同quality都差好多倍