咁正點解咁快下架....仲係新U 3500U wor
longleg 發表於 2019-7-30 09:27

How should I know?

https://item.jd.com/47703494670.html#crumb-wrap
京東見到有報價但係都係賣完

有無CPU-z 或者跑下bench 之類?

回覆 13# dom

CPU-Z啦

應該冇乜唔正常
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 14 #Ezra
要Gfx card 發揮最大效能

請加多條 8gb 行 dual channel
唔打機無視

via HKEPC Reader for Android

回覆 15# 暴走呆喵

呢部只係副機,我另有主力機用來打機,所以唔使咁攪

回覆 15# 暴走呆喵

Haha, 我都想。
如果可以既,我已經一早買咗,可能仲早過樓主出POST。
可惜,事願與違。產品有美好既一面,亦有缺陷既地方。
或許,這就是缺陷美

係唔係TN?
D色....................
暴走呆喵 發表於 2019-7-29 19:31

低階IPS係咁
應該係45% 色域,低階機冇特別提都係呢隻,
色水仲差過一般72%的TN

粒3500U 大約快上一代2500U 10%左右, 畢竟只係小改,gpu都兩年冇改過
(14nm->12nm,其實同14nm加多個+一個,友廠命名法)
期待年尾下年7nm APU
-----
最新公司買左批Lenovo ThinkCentre M715 TINY機
AMD Rzyen 3 pro 2200Ge, 包5年上門保,包晒原廠聯想無線mouse + kb
8GB RAM(4+4) ,128GB SSD,仲有WIN10 專業版, 3500蚊真係抵到爛

買INTEL i3最廢果粒都收5千2

係唔係TN?
D色....................
暴走呆喵 發表於 2019-7-29 19:31

ching 唔好誤導人.

TN 不是差水差代名詞. 以前大把高階 TN 9x% NTSC.

IPS 也不是色水好代名詞, 大把 low end IPS 連 50% NTSC 都無.

ching 唔好誤導人.

TN 不是差水差代名詞. 以前大把高階 TN 9x% NTSC.

IPS 也不是色水好代名詞, 大把 lo ...
Miipp 發表於 2019-8-2 21:18

ching疑問句...點誤導....

仲有你好無記性
我以前有玩sony Z系
clevo 上 sharp igzo 96%
現在玩 HP Dreamcolor2

你每次都有回!
入位唔係甘入
我對你好失望!!!!