[求推薦] 15.6" 72%NTSC/i7 9750H/16GB/1TB PCIE SSD/1660ti有咩選擇?

1st choice: 15.6" 72%NTSC / i7 9750H / 16GB / 1TB PCIE SSD / 1660ti 呢個規格有咩選擇? (唔洗144Hz屏)

2nd choice: RAM 可 8GB + HDD 可512GB

HK$ 8000 內有無可能做到?

我都想知

via HKEPC Reader for Android

無可能 如果係港行多數要15000以上。。今期某電腦書有介紹 可以參考下

呢部點睇?
Glacier 發表於 2019-8-1 14:55

都fullfill太部份條件,係顯卡同個mom唔知有無72%

1650重要Q版本。。。睇錢做人喇

我都諗緊邊部, config 同樓主一樣
GS65 要等八月先有
Y7000p 平好多仲有harman kardon 喇叭 dolby atmos 不過重好很多\

我是用來喺房打FF14...

雖然我唔會拎嚟拎去... 但始終想買部輕d...

回復 7 #wongja

你唔會拎來拎去
做勿買部輕D (散熱唔惦)
買部 正常 Size散熱 足料
我過來人 好清楚!

via HKEPC Reader for Android

我都諗緊邊部, config 同樓主一樣
GS65 要等八月先有
Y7000p 平好多仲有harman kardon 喇叭 dolby atmos 不 ...
wongja 發表於 2019-8-1 17:09

用得呢啲機,我都唔介意重量,個spec 掂就得

如果係神舟Z7-CT7NA高配,會完全符合Choice 2,唔連運費大約6799人仔。