京東買Lenovo 想重裝Windows 留唔留得返office?

話說部小新 13 pro 4800u 到左手
想重裝Windows
但想留返個office
可唔可以自己抄低個office code
重裝完再入返呢?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

呢個問題就快變日經

先 login 個 M$ account 綁定及激活 office 等等做法, 搵返舊文吧, 呢區近排都提過 n 次

CHing 前两日買咁快收貨!

這個問題隔離個 Post 月頭也有題過!

想重裝Windows
但想留返個office
重裝完 ...
ben39053372 發表於 2020-6-13 17:57

做工點

想重裝Windows
但想留返個office
重裝完 ...
ben39053372 發表於 2020-6-13 17:57

師兄,我都等緊送貨,你送左幾多日?

via HKEPC Reader for Android

幾時俾錢架?咁快到?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

11號落單,今日4點收到

呢個問題就快變日經

先 login 個 M$ account 綁定及激活 office 等等做法, 搵返舊文吧, 呢區近排都 ...
Miipp 發表於 2020-6-13 18:15

我再搵下先,sorry 好少爬文

11號落單,今日4點收到

ben39053372 發表於 2020-6-13 19:42

我都係11號落單,而家件貨仲喺廣州度。。。。

via HKEPC Reader for Android

做工點
044003 發表於 2020-6-13 18:42

單手開合差少少,開到90度之後要禁著c面