係 jd tb 買 notebook 其實都唔係咁化算

windows 多數係簡體家庭版

升級要比千零蚊

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

升級要比千零蚊

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
funlog 發表於 2020-10-13 18:04

可以重裝windows

升級要比千零蚊

funlog 發表於 2020-10-13 18:04

家庭版上pro版邊度唔使加錢?

上 Pro就當然要加錢
但家用機大多數都係跟Home而唔係Pro
如果只係介面問題就可以重裝番你要既介面語言而唔洗再俾錢

via HKEPC Reader for Android

上 Pro就當然要加錢
但家用機大多數都係跟Home而唔係Pro
如果只係介面問題就可以重裝番你要既介面語言而唔 ...
ahllau 發表於 2020-10-13 20:45

大陸買既hp dell lenovo 果d機家庭版只可裝簡體版

大陸買既hp dell lenovo 果d機家庭版只可裝簡體版
funlog 發表於 2020-10-13 22:09

你肯定?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

我自己部小新air 14就係一買返黎就重裝繁體中文

樓主肯定無追過本區既post ,尤其是小新果條

你買過大陸版未先?

funlog 發表於 2020-10-13 22:09

樓主肯定無追過本區既post ,尤其是小新果條

ahllau 發表於 2020-10-13 22:32

要逆向思維, search 下樓主鐘意開邊類型 post