唔係下話 仲貴過香港個價?
聽講12號搶機個日得幾十部
無錢無得食 發表於 2021-4-13 21:56

JD有留言話有人叫佢+8000賣喎

不過我唔係學生,有85折的話想入部3070,

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
龍咁威^^! 發表於 13/4/2021 22:59

搵個學生借學生email就得

JD有留言話有人叫佢+8000賣喎
b.v.v. 發表於 13/4/2021 23:12

我都估到大陸個價係假狗
R9000P 都有人搶到
R9000K 真係唔見有貨

回覆 53# 無錢無得食

12號賣14999果日只有200部,2秒冇哂,之後就算返正價15999,都係會被炒上去,最少都21000,淘寶果店家同我講的...........
超過20000RMB不如買行算!

回覆  無錢無得食

12號賣14999果日只有200部,2秒冇哂,之後就算返正價15999,都係會被炒上去,最少都21000, ...
iceivanchan 發表於 13/4/2021 23:59

都幾弱智.... 全中國 得200部 傻左咩 lenovo 擺明係做hype 吊癮 MSRP 根本係假

回覆 55# 無錢無得食

有D標15999既,12號後就已經標18999...........店家仲同我講,一部最少賺3千

搵個學生借學生email就得
無錢無得食 發表於 2021-4-13 23:37

R9000P, 話20号有預購三天, 係咪個曰訂一定有? CNY8,799 值得嗎? 見R7000P 都CNY7,999

是否JD呢?我諗宜家咁缺貨,都未必可以直送啦,都要搵私集

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0) ...
龍咁威^^! 發表於 2021-4-13 17:41

好似可以直送HK喎:
   配 送 至
港澳香港特别行政区九龙九龙城区
无货,此商品暂时售完支持
可配送海外

R9000P, 話20号有預購三天, 係咪個曰訂一定有? CNY8,799 值得嗎? 見R7000P 都CNY7,999 ...
dmccplny 發表於 2021-4-14 08:49

買到嘅,我都覺得值,行貨如果用學生優惠 3070版本就166**,可以加到4年自攜保養。

比多幾千買到幾年保,睇下自己覺得值唔值啦

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

買到嘅,我都覺得值,行貨如果用學生優惠 3070版本就166**,可以加到4年自攜保養。

比多幾千買到幾年保 ...
龍咁威^^! 發表於 2021-4-14 08:54

個仔外國用, 所以除非國際保, 香港大陸冇分別