回覆 80# 龍咁威^^!

我今日whatsapp問佢話冇手制送

回覆 81# MMMMM

你send呢張圖比佢問下..

R9000P & R9000K
兩隻有什麼吾同??
thx!!
mssamchan 發表於 2021-4-18 13:28

A蓋: 兩者都係金屬,但logo唔同
機內: R9000P用四條大粗散熱管,R9000K用真空熱導板,C面都有吸風位(R9000P/K都由keyboard抽入,左右兩角抽出)
RGB: R9000P Keyboard用白燈(海外版用RGB),K係RGB Keyboard/散熱位/C底光條

回覆 76# 龍咁威^^!

回復 200801

我用學生價訂未有時間幾時有貨,加多左1年保養,共4年,有$600現金卷送,6個月xbox pass同送 ...
龍咁威^^! 發表於 2021-4-18 08:47

Which model you reserve ?
Legion 5 pro 3070 ?
Legion 7 16   3080 ?
How much of the 學生價 ?

Did the shippment status change to ship yet ?

回復 84 #paper

5 pro 3070.
Education price is 17***,未升價前係16***.未shipping.要等3星期

via HKEPC Reader for Android

回復 paper

5 pro 3070.
Education price is 17***,未升價前係16***.未shipping.要等3星期

via HKEPC Rea ...
龍咁威^^! 發表於 2021-4-18 21:12

30 系卡的機普遍貴左
個價好貼美國價

大陸特供版好似都開始無貨

回覆 80# 龍咁威^^!

我問出面都有以為官網訂購冇

回覆  龍咁威^^!

我問出面都有以為官網訂購冇
danny839 發表於 2021-4-19 01:45

我喺官網同WhatsApp問都話冇  可能我問得唔出面
想問下有訂legion ge ching 手制同電腦係咪分開攞? 另外訂單上面有冇寫送手制?

回覆 88# MMMMM

但佢個網站有呢張poster.. 無理由無掛

回覆  MMMMM

但佢個網站有呢張poster.. 無理由無掛
龍咁威^^! 發表於 2021-4-19 10:10

可能換完即止