個外形高級啲, 用B&O speaker, 全功能type c . 可以出雙MON. 支持64G RAM
聲稱可用20小時, 電池容量唔知係 ...
WHITERICE 發表於 2021-6-11 04:04

冇話不好受既,$4400同$5000 既分別,文書機有幾多人會加到64G ram,不過電就話用到20個鐘係唔錯

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

我反而覺得戰66抵啲
如果戰X有lan就perfect

另外,戰66雙熱管散熱,戰X竟然得單熱管:hi ...
oneofthem 發表於 2021-6-11 11:30

宜家JD仲有得賣15.6吋既戰66,
計埋9折券 4319人仔,
其實都幾抵買,唔洗6000港紙
師兄你個部戰66 粒5800U
有冇情況係唔夠用?

宜家JD仲有得賣15.6吋既戰66,
計埋9折券 4319人仔,
其實都幾抵買,唔洗6000港紙
師兄你個部戰66 粒5800 ...
yck3110 發表於 2021-6-11 13:50

長時間compile program
明明溫度好低但係都係行15W

我都覺得戰66.抵同
仲要有部15.6  同CPU同RAM 同SSD  會比14吋平100
#12講個部個個價

AMD , INTEL 如何選擇?

战66 效能係低好多, 因為部機調教過. 战X係高出唔止一班.

但战66 手工差啲. 所以價錢都平一截.

現在無人想要煙仔

via HKEPC Reader for Android
doggygundam 發表於 2021-6-11 22:45

我尋日 post 個部幻16 11800H 廿幾萬人預約, 開賣即清晒

有無c兄可以比d見意小弟?

ThinkBook 14 r5 5600u E部ok嗎?(我見jd特價3869.1人仔好似幾抵)

仔仔用緊三星notebook5 13.3吋 i5 7200u 8g ram 256ssd,大約用左4年幾5年左右,換E部ThinkBook 14 r5 5600u 16g ram 512ssd,有無明顯升級架感覺?定係換ThinkBook 14 i5 1135g7好d?同埋一般用r5 5600u比r7 5800u相差會好大嗎?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊