剛過去星期日,JD HP Pavilion Aero (星13Air) 銀色 R7-5800U-2.5k 16:10 mon-16G ram-512GB SSD + MS Offi ...
hoffnung 發表於 2021-9-9 14:04

請教,點知JD幾時做特價
謝謝

回覆 51# laueye

要捕住,黎緊差不多臨近雙十一時可能再有機會,同埋留意攞滿五千定六千減五百或四百或九折的優惠卷。

回覆  laueye

要捕住,黎緊差不多臨近雙十一時可能再有機會,同埋留意攞滿五千定六千減五百或四百或九折 ...
hoffnung 發表於 2021-9-15 20:15

多謝解答   

回覆 54# kinrex7211

我見D 境外colleagues 用部內顯低階文書機都開到autocad 俾我睇架
AMD 機內顯有一定水準, 應該OK 掛?

https://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=31531&page=3

而且定價僅由 HK$7,999 起

各位有經驗gei CHING, 係唔係預告減價
我呢D 3-4年換一次機唧次次都係早買貴幾舊
如果就減價我叫個fd 忍一忍先

回覆 56# ininin

哦, 遲買貴千幾但有個靚MON
7999 起應該係用5600 U

回覆 57# ronald_yuen

個MON 無轉丫
肥花話$7999 同而家賣緊$8399 規格一樣都係5600U 丫
係唔係要減價呢? 減得應該5600U 同 5800U 一齊減掛

肥花話用2.5K,
NOP 好似2K

回覆 59# ronald_yuen

係呀, 大學機係奄到1080P + 512GB SSD
變左一個週街都有唔知為乜買佢gei config