現時最好用的Firefox係咩版本 ??

本身仲用緊tete版本的Firefox 3.07....

有咩版本最快 ? 最好 ? 最穩定 ?

Tete 3.0.7 + Portable + Ramdisk
比起原版簡直快到識飛...

原帖由 ~虎~ 於 2009-3-10 16:24 發表
Tete 3.0.7 + Portable + Ramdisk

係咪真係咁勁呢?
RAMDISK,係咪指成個FF Floder放落去RAMDISK度行呢?

原帖由 mdws2002 於 2009-3-10 16:31 發表
係咪真係咁勁呢?
RAMDISK,係咪指成個FF Floder放落去RAMDISK度行呢?

係~連埋profile都在ramdisk
Download "Portable Firefox"
之後將tete版果d file放入適當位置

裝左35個extensions
reboot後cold start 2秒
開過一次後關左再開 0~1秒

原帖由 ~虎~ 於 2009-3-10 16:54 發表

係~連埋profile都在ramdisk
Download "Portable Firefox"
之後將tete版果d file放入適當位置

裝左35個extensions
reboot後cold start 2秒
開過一次後關左再開 0~1秒

咁每次關機前都要backup個firefox??
會唔會唔記得backup ar

原帖由 ~虎~ 於 2009-3-10 16:24 發表

可唔可以整個打包版黎

原帖由 adilsh 於 2009-3-10 17:01 發表

可唔可以整個打包版黎

我都想要...

回覆 1# 的帖子

tete 版FireFox 有什麼特別?

pack好左
Portable+tete版+換番原版icon
http://www.megaupload.com/?d=5HODCILW

原帖由 rt 於 2009-3-10 17:05 發表
tete 版FireFox 有什麼特別?

load圖同啟動都快d