回覆 35# 的帖子

我已使用過好一段日子~~~~~

原帖由 小馬馬 於 2009-3-24 10:44 發表

呢個package 係非常抵買的!!
(唔好同我講翻蛋仲平……)

KIS 2009 $3xx + Dr. Eye 8.1 豪華版 $2xx ;
而家 $418,只係七折左右。

我都叫D fd 幫公司掃定幾盒………

公司唔係用OpenSpace咩???

原帖由 末日幽靈 於 2009-3-24 02:18 發表

我寧可慢都不要降低防禦級

如何確定iswift有否作用中?
我已經設成只掃瞄新的檔案←重點
但就是喜歡我每進一個資料夾就掃一次裡面的東西
阻礙我做事,最慘的是有些資料夾可以有幾千個檔
等他掃一次人都快睡著了

這些狀況在有數個HDD
用RAMDISK的主力艦上是沒出現(最少輕微到不發覺)的
但在舊電腦上就很明顯了(P4C是因為本身日常就重負荷中)

ntfs先用到 ,開個 report 出黎睇佢 scan 乜野多 ,有埋 reason

security level low 係跟 extension 黎scan
預設係跟 format ,我唔知有乜分別 可能係怕副檔名係假
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 鴨仔 於 2009-3-24 17:21 發表
公司唔係用OpenSpace咩???

D兩三丁友嘅公司仔,用乜OpenSpace ??

回覆 40# 的帖子

如果沒需要字典軟件,買一個3或5用戶的授權應該仲平

原帖由 鴨仔 於 2009-3-24 23:09 發表
如果沒需要字典軟件,買一個3或5用戶的授權應該仲平

「如果沒需要字典軟件」…………

你唔要個 Dr. Eye 8.1,有都唔用唔裝,
咁就算個promo 幾抵都無用喇!

入左kav+dreye下載版...

dreye用落仲唔係好慣... 反應好似慢左少少咁...
之前用緊babylon... 而家查字冇左wiki... 好唔慣