未買卡巴的你一定要趁機入手

http://www.kaspersky.com.hk/KL-AboutUs/News2009/03n/090320.htm

得一享二,卡巴斯基 x Dr. Eye 豪華限量版強勢推出!

原帖由 鴨仔 於 2009-3-22 23:41 發表
http://www.kaspersky.com.hk/KL-AboutUs/News2009/03n/090320.htm

得一享二,卡巴斯基 x Dr. Eye 豪華限量版強勢推出!

Dr.Eye cd-key include orneed send code to get key?_?

裝左令部機反應遲鈍晒.

原帖由 udus 於 2009-3-23 01:09 發表
裝左令部機反應遲鈍曬.

你部機屎者
人地 Celeron 2.4GHz + 512MB RAM 一樣用 KAV 2009 都唔會 疾到 媽媽聲啦
DELETED

DR EYe係vista sp1 到不能正常運作

原帖由 ms09 於 2009-3-23 02:39 發表

你部機屎者
人地 Celeron 2.4GHz + 512MB RAM 一樣用 KAV 2009 都唔會 疾到 媽媽聲啦
Norton 既話就難講

人地冇提過 Norton,你走去提仲抽埋水
你的回覆同你認為 #3 的說話有問題,基本上冇分別
唔好離題去抽水

P.S. 用過新版 Norton 才說吧

新版NORTON 360 3.0,NIS 2009,NAV 2009
係用過咁多隻防毒最慳資源 ,最快

Kaspersky Internet Security x Dr. Eye 8.1 (豪華限量版)
$ 418   
d個pack
kis 個key 係1年 ,2年 定  3年?

回覆 8# 的帖子

2 years

原帖由 ms09 於 2009-3-23 02:39 發表

你部機屎者
Norton 既話就難講

我部netbook行kav2009加comodo都好順,你做乜毛啦啦啦埋norton落水