原來外國都好多人唔係用utorrent bt…

D名真係未聽過 唔知有無人用過呢?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

用 Transmission 既應該係 Mac 友
BitTorrent 6 即係 uTorrent
其他就... 有唔少都 Google 唔到係乜黎... 你呢個係乜野 torrent 黎?

DualTube 1.4
圖上都有d人用下
不過 google唔到

原帖由 Phil_123 於 2009-4-10 18:34 發表
其他就... 有唔少都 Google 唔到係乜黎... 你呢個係乜野 torrent 黎?

竟然有港人,最尾數上來第四個,仲係用Du alTube
不過utorrent將香港 isp當晒美國? 個支國旗…
p.s. movie來

唔知迅雷叫咩名呢?

原帖由 pch0113 於 2009-4-10 19:08 發表
唔知迅雷叫咩名呢?

有架!其他torrent見過,但呢度應該無,可能Tracker拒連
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop]
"FontSmoothing"="2"
"FontSmoothingType"=dword:00000002

unkown都有得分?

原帖由 Phil_123 於 2009-4-10 18:34 發表

BitTorrent 6 即係 uTorrent?兩個唔係唔同ge咩?

原帖由 TKY 於 2009-4-10 08:59 PM 發表

BitTorrent 6 即係 uTorrent?兩個唔係唔同ge咩?

收購左拎黎自用喇,間野

個啲會唔會encryption左既代碼