訂購 Windows 7 Upgrade

請問有師兄到咗未?

我上過訂購 Windows 7 Upgrade網頁睇下訂購情況

預估送貨日期2009年10月23日 承運業者 DHL SG 追蹤資訊 XXXXXXXX

搵DHL送來剛打咗去DHL問仲係SG 機場未飛黎HK

趕唔到聽日要過咗27先到

我果隻student select要19/11先有

原帖由 IvAnTsE 於 2009-10-23 14:04 發表

你幾時落單訂我7月份訂

不過你再上去睇番個追蹤訂購情況之前我睇佢地都係話大概11月7日先送出

我昨晚再睇番個追蹤訂購先知道係今日已經出咗送貨單

https://windows7upgradeoption.com/TrackYourOrder.aspx

YA 到咗啦剛剛DHL送到  7月落單訂估唔到同正式出售日期同步咁滯

原帖由 IvAnTsE 於 2009-10-23 14:04 發表

我的旗艦版要10~12/11先有

原帖由 絕望之黑暗 於 2009-10-24 21:15 發表

我的旗艦版要10~12/11先有

我仲要上M$ 既OFFICE 拎Win 7......
寄都無得寄.....

原帖由 dvd-rw 於 2009-10-24 21:18 發表

我仲要上M$ 既OFFICE 拎Win 7......
寄都無得寄.....

寄完我仲要上M$ 既OFFICE 拎背囊......浪費15元

原帖由 絕望之黑暗 於 2009-10-24 21:22 發表

寄完我仲要上M$ 既OFFICE 拎背囊......浪費15元

乜個背囊真係有人要架? -.-

原帖由 dvd-rw 於 2009-10-24 21:30 發表

乜個背囊真係有人要架? -.-

因為我個書包爛了
而且已經給了$,唔要就笨

我想知UPGRADE版係咪OEM??