岩岩4點已經咁....真係冇可能入到

呢類排隊真係冇我份
http://www.你管.com/watch?v=ItoqoNu7LU0
雖然係$377,但NFR版..不如去報肥花上堂...哂左一日

打工仔/學生 冇咩可能會排到

今日個兩個fd去左~~攞左籌,點知叫佢地食完飯再番去排到聽朝~_~
派左籌就叫人走啦~~聽日再黎啦,仲要人排,都唔知係有心為難定有內情

點解我睇唔到條link既 ?

原帖由 curapicaxsing 於 2009-10-23 21:02 發表
今日個兩個fd去左~~攞左籌,點知叫佢地食完飯再番去排到聽朝~_~
派左籌就叫人走啦~~聽日再黎啦,仲要人排,都唔知係有心為難定有內情

其實派左籌, 就應該准人離開, 無理由仲要排通宵, Microsoft作為一間美國公司, 今次安排真係算差!! 活動負責人似乎唔識管理和待客之道, 想造勢都可以叫有籌既人, 明早一定要幾點前報到再排, 否則逾時作廢就ok啦!

原帖由 curapicaxsing 於 2009-10-23 21:02 發表

派左籌就走,聽日再黎,邊有咁着數 ,
佢只不過派左籌,等遲黎d人知道排都冇用咋,

原帖由 sw1 於 2009-10-24 01:19 發表

其實派左籌, 就應該准人離開, 無理由仲要排通宵, Microsoft作為一間美國公司, 今次安排真係算差!! 活動負責人似乎唔識管理和待客之道, 想造勢都可以叫有籌既人, 明早一定要幾點前報到再排, 否則逾時作廢就ok啦!
錯了~上次vista就係叫人走~
搞到有兩班人~
同埋我覺得你要有優惠就要付出
nike限量波鞋派左籌咪一樣要企~

原帖由 心情 於 2009-10-24 01:30 發表
錯了~上次vista就係叫人走~
搞到有兩班人~
同埋我覺得你要有優惠就要付出
nike限量波鞋派左籌咪一樣要企~

佢只要通知已經排晒籌, 仲邊會有人再排, 就唔會兩批人啦!

原帖由 sw1 於 2009-10-24 01:34 發表

咁你不如一年前派籌

原帖由 sw1 於 2009-10-24 01:34 發表

你估m$員工唔洗放工咩~