好luck,我買Windows 7 Home Premium送Windows 7 Ultimate(刮刮卡刮到)

今日去瘋澤買Win 7HP送咗隻公仔同(刮刮卡),刮到張刮刮卡係Windows 7 Ultimate
但係張卡寫住數量有限,送完即止,佢講緊張卡定係講Ultimate(依句野都唔知係咪暗示張張刮刮卡都係刮到Windows 7 Ultimate)
但係寫住10月30日至11日21去換...........
仲想問下有冇人刮到張刮刮卡係Windows 7 Ultimate

原帖由 nothing0310 於 2009-10-25 14:02 發表

我都抽到一套
原來值成1600...

你係鬼"抽"到! 唔好扮晒野!
旁門左道, 出埋d o拿o查招!

原帖由 nothing0310 於 2009-10-25 22:50 發表

有話幾時咩 @.@唔知啊 我去到俾佢 睇佢就換俾我啦
高登正門 電梯下邊個攤位 (錶鋪 管理處 果度)
係啊 盒頂個CODE

下, 要抄盒頂個CODE ??
咁就 HIHI 了, 我表弟拎左返英國喇 !!

唔通呢期我地正版當旺?要去馬?

原帖由 nothing0310 於 2009-10-25 10:50 PM 發表

係啊 盒頂個CODE

今日公眾假期開唔開架

我唔係抽括括卡呀…所以

原帖由 choymanyi 於 2009-10-25 21:13 發表

咁快???唔咪30號先開始換咩
仲有間野係黃金地下邊度
Code???盒頂個個

係啊 盒頂個CODE

原帖由 nothing0310 於 2009-10-25 09:05 PM 發表

拎左啦@.@
要帶盒野去俾佢抄CODE @.@
留EMAIL 仲俾佢影左張相

咁快???唔咪30號先開始換咩
仲有間野係黃金地下邊度
Code???盒頂個個

原帖由 choymanyi 於 2009-10-25 21:01 發表
依家拎得咩?
洗唔洗Check身份證

拎左啦@.@
要帶盒野去俾佢抄CODE @.@
留EMAIL 仲俾佢影左張相

依家拎得咩?
洗唔洗Check身份證