好消息 FOR VTC 學生

MSDN 有2個VERSION 既WIN7
一個X64, 一個X86
每個都有一個WIN7 KEY
我發現 每個KEY 係可互用...

VTC 未必有MSDN 架
視乎course

原帖由 rickycheng78 於 2009-10-26 15:26 發表
視乎course

O岩一半...
係睇學系

原帖由 yvinson 於 2009-10-26 15:25 發表
c hing比個key黎用下

太慢LA...我送左一個比我舊同學LO

原帖由 rickycheng78 於 2009-10-26 15:26 發表
視乎course

有冇人知 ST 既 CP 有冇 MSDN....?
因為我開學個時簽過張 MSDN 既 USER 協議..
但到左E家都未有帳戶.....定係要自己去申請?

原帖由 trendhk 於 2009-10-26 15:50 發表

有冇人知 ST 既 CP 有冇 MSDN....?
因為我開學個時簽過張 MSDN 既 USER 協議..
但到左E家都未有帳戶.....定係要自己去申請?

CP一定有....你上返WEBMAIL.VTC.EDU.HK
搵返EMAIL LA

原帖由 168bbs 於 2009-10-26 15:53 發表

CP一定有....你上返WEBMAIL.VTC.EDU.HK
搵返EMAIL LA

我有 KEEP 住 CHECK IVE 個 MAIL
但由開學到E家都未收過有關MSDN既MAIL...

原帖由 trendhk 於 2009-10-26 16:03 發表

我有 KEEP 住 CHECK IVE 個 MAIL
但由開學到E家都未收過有關MSDN既MAIL...

咁你問返IVE CP DEPARTMENT

原帖由 168bbs 於 2009-10-26 16:06 發表

咁你問返IVE CP DEPARTMENT

你有冇佢地既 E-MAIL ?

/forum/viewthread.php?fid=9&tid=1358993&page=1
/forum/viewthread.php?fid&tid&page