安裝吾到Alcohol 120, Pls help

安裝果時出現Internal Setup Error. Contact Support , 試過好多次都吾得

安裝果時出現Internal Setup Error. Contact Support , 試過好多次都吾得
manviva 發表於 2010-10-9 00:06

你用緊咩版本的ALCOHOL 120呀??上一個版本的ALCOHOL係柒仔上安裝及使用係無問題的!!

有無圖可以睇睇,不然很難幫到你...........

Alcohol 120% V2.0.1.2033 呢個版本, 我試過第二D版本都係咁.
吾知會吾會同我用緊Avira Personal + Comodo Internet Security 有關.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Alcohol 120% V2.0.1.2033 呢個版本, 我試過第二D版本都係咁.
吾知會吾會同我用緊Avira Personal + Comodo  ...
manviva 發表於 2010-10-9 00:37

我自已有裝Avira Persional都裝到Alcohol 52%,應該唔多關事,至於關唔關另一個防毒事我就唔知。
不過其實如果是家用、只是用來Copy隻碟做Image同虛擬光碟、唔將個Image燒出來的話,可以用Alcohol 52% Free Edition,又免費又合法。

另外如果想燒的話可以用ImgBurn,又是一個既免費又好用的燒Image軟件。

我delete 左個Comodo就安裝到.....真係吾知咩事?
請問點先可以同時用到?

我delete 左個Comodo就安裝到.....真係吾知咩事?
請問點先可以同時用到?
manviva 發表於 2010-10-10 01:28

的確係Comodo問題
之後再裝返Comodo就可以了