而家MS Office 2010 Professional大概幾錢?

我公司要買, 周圍問緊價
各位ching知唔知最平幾錢左右?

prixe.com.hk 上面寫最平3580
但係有間送埋防毒都係3998, 你睇下有需要咪一次過買埋, 橫掂都要用

搭單問一問 OFFICE 有冇得大量買要平D
例如 一次過5套/10套
有冇邊間公司做到? 或者直接同MS 買
因為而家幫人整個間公司D OEM 拉神唔清唔楚....:funk:
如冇KEEP 單不如買過好過啦

大量嘅話,可以打去agent睇下有冇Site License,$5XX一個。

大量嘅話,可以打去agent睇下有冇Site License,$5XX一個。
mdws2002 發表於 2010-11-8 19:58

師兄, 請問$5xx一個License 係咩version, 邊度有得買?
因為我都幫公司問緊, 請提供資料, thx!!!

師兄, 請問$5xx一個License 係咩version, 邊度有得買?
因為我都幫公司問緊, 請提供資料, thx!!! ...
ytlcys 發表於 2010-11-8 20:12

Microsoft Office Professional Plus VOL
嗰陣係打去Microware問嘅。
不過唔知嗰陣係跟package價定係點樣囉。
因為負責嗰個人唔係我。

Microsoft Office Professional Plus VOL
嗰陣係打去Microware問嘅。
不過唔知嗰陣係跟package價定係點 ...
mdws2002 發表於 2010-11-8 21:37

師兄, 你講係咪即係e個 Web-Site "www.microware.com.hk"嗰度?

師兄, 你講係咪即係e個 Web-Site "www.microware.com.hk"嗰度?
ytlcys 發表於 2010-11-8 21:45

yes。

回復 8# mdws2002

多謝師兄提供資料

mdws2002 發表於 2010-11-8 19:58

Site License平咁多@@?