求救,win xp outlook無做匯出,點囉返資料出黎?

無匯出 .pst 檔案
無匯出 .pst 檔案
無匯出 .pst 檔案

仲有冇得救?死左win xp但資料仲係度

無匯出 .pst 檔案
無匯出 .pst 檔案
無匯出 .pst 檔案

仲有冇得救?死左win xp但資料仲係度 ...
wahaha118 發表於 2019-10-30 23:34

用Linux 啓動碟Mount起個HDD。
or 換入第二部電腦:拆隻HDD落來,外置HDD盒又好Docking又好
然後撈返個PST檔案出來啦

https://support.office.com/en-us ... =Office_2007_-_2010

用Linux 啓動碟Mount起個HDD。
or 換入第二部電腦:拆隻HDD落來,外置HDD盒又好Docking又好
然後撈返個PS ...
killuazaoldyeck 發表於 2019-10-31 01:22

無依個*.pst文件...

不過都多謝你先,我再想想方法

outlook本身自己D資料已經係pst檔儲存, 唔使匯出
如果你連pst都冇, 咁你所指既資料仲響度, 係有D咩資料?
ost?

outlook本身自己D資料已經係pst檔儲存, 唔使匯出
如果你連pst都冇, 咁你所指既資料仲響度, 係有D咩資料? ...
KinChungE 發表於 2019-10-31 09:20

找到啦...太舊,叫dbx檔先係

dbx 要轉做pst又煩...

dbx 要轉做pst又煩...
wahaha118 發表於 2019-10-31 10:59

DBX係Outlook Express, 不是Outlook
兩個係完全唔同既software黎, data互不相容
官方做法係搵一部機同時裝Outlook Express + outlook
然後Outlook果邊揀Import from Outlook Express

當然有third party工具直接轉, 但係多數要俾錢

DBX係Outlook Express, 不是Outlook
兩個係完全唔同既software黎, data互不相容
官方做法係搵一部機同時 ...
KinChungE 發表於 2019-10-31 11:10

謝謝你先,原來係咁

Office 2003 可否呢?手上剛有