[徵求] A SIR會唔會攪 比正常長的高質SATA線

頭先行過下腦場 得"銀石"隻SATA線標明行到SATA3速度 但長度同跟主板送的無分別
唔知A SIR 會唔會攪團賣 50CM以上 而標明行到SATA3速度 的SATA線呢?

Hmm.. will be interest if have length option i.e. 20 to 30 cm.  ^^

SATA線行到3.0要求的速度,裡面用的線芯銅的質量及粗度都好D
仲有係一定要在排線外包一層錫箔的皮

但去買線時,條條SATA線都係一樣樣,又唔可以剪開來睇下先決定買唔買
真係幾頭痕

SATA線行到3.0要求的速度,裡面用的線芯銅的質量及粗度都好D

但去買 ...
tonychoi 發表於 2012-2-21 13:04

所以要揾專業人士去攪團購
質數有保證

support ~~ i wanna buy some to replace my old sata cable

但去買 ...
tonychoi 發表於 2012-2-21 13:04

我自己用緊 Orico SATA3 線,透明外包,看到是有錫箔皮,質量好好

最特別之處,係條線的 L 頭,非常方便走線

香港有代理,唔知有無得攪團,我想再買多幾條
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

have interest if 40-50cm length high quality cable available~
can pay up to $100~200 per cable, possibly 2-3pics~

我都想買~支持一下
我要4條~

我都想買~支持一下
我要4條~
chungchungip 發表於 2012-2-22 12:17

x2

支持............!
唔知貴唔貴?
唔係太貴,入返十條八條......!