製成品: Intel E2100系 既 FSB 硬改貼紙

淘寶賣4.5人仔,但係運費要20蚊 我想問香港有冇類似既野?我自己真係冇咁好心機cut,手腳又笨,一陣整死左粒CPU仲衰。 或者買多機張(運費一樣),搵人share個運費,而家仲有冇用會要呢?其實我用落塊ASUS G43度,佢lock左RAM既FSB 1:1,所以我諗要硬改先得。

有興趣,但唔想開淘寶account:,因好小用

John Smith ! 你買我買!

我可以代買,如果夾多幾個人就可以分番郵費。預算5個買就變成4蚊郵費+4.5蚊貼紙=9.5人仔

原帖由 haruhi 於 2008-12-19 14:53 發表
有興趣,但唔想開淘寶account:,因好小用

唔係幾蚊雞問題, 係自已好難整到...........

回覆 5# 的帖子

其實唔系太難
比d耐性就ok

原帖由 yoyo348 於 2008-12-19 15:22 發表
John Smith ! 你買我買!

加多一個呢
夠人再pm我

我幾十蚊銀漆都試過了, 唔識用........
我用Asrock D1333-667
冇mod 冇加電, 上2.13G

John 兄, 你G43 咁鬼勁, 都要hard mod?

有無硬上266架?呢隻上333,係咪全部U都得先?

偉大既牙石係唔可以除頻既,FSB200=RAM667,FSB240=RAM800,要上FSB266,RAM就跟住過886,條RAM已經定唔順。

即係而家有:
1. john.smith
2. haruhi
3. yoyo348
4. fishing_tonny

如果多一兩個師兄,就當成團買喇!

原帖由 yoyo348 於 2008-12-19 16:17 發表
我幾十蚊銀漆都試過了, 唔識用........
我用Asrock D1333-667
冇mod 冇加電, 上2.13G

John 兄, 你G43 咁鬼勁, 都要hard mod?