最後一次發4850既成績

原本張4850由1.046V小幅度加電到1.14V超上700/1100長行既
之前用落都冇問題,跑過好多次BENCHMARK都PASS到
但係呢幾日有幾次白畫面同REBOOT
因為張卡個原裝HS俾我賣左,所以係冇保養,所以開始有D淆...
最後一次跑分做紀念,跟住就FLASH返預設BIOS
今次跑分經過自己小量優化(真係好小量)
關explorer.exe(跑完分先開返再CAP圖)
關MSN
關防毒
關ctfmon.exe
關左好多服務(日常用到既都有留低)
關MON(說笑的 )

全部分都破哂自己之前紀錄,包括XP/VISTA/SEVEN(6519/6801/6956)下所跑既分
跑得咁低分唔好見怪,純屬分享

GPU都縮

呢d就係屎忽痕....無啦啦賣左個hs佢..賣得幾多姐..不如買2手啦咁搞

原帖由 [N.H.K]anime 於 2008-12-22 23:34 發表
呢d就係屎忽痕....無啦啦賣左個hs佢..賣得幾多姐..不如買2手啦咁搞

真是講得幾岩。。。賣得果幾雞野,,,

我買HR-03 GT,買左$380
原裝HS有人同我收$100

即係用左$280就有得用全新既HR-03 GT
而家求神拜佛希望佢唔會死

我張行800都OK 出咁耐行咁耐

原帖由 LKNim 於 2008-12-23 15:25 發表
我買HR-03 GT,買左$380
原裝HS有人同我收$100

即係用左$280就有得用全新既HR-03 GT
而家求神拜佛希望佢唔會死

如果我都會賣左佢~成1百銀喎~.~

原帖由 wanwanar 於 2008-12-23 19:30 發表

如果我都會賣左佢~成1百銀喎~.~

係囉,如果唔超頻都好難死卡
難得有人肯出$100

我想問用咩software超?

原帖由 =0=......haha! 於 2008-12-23 20:30 發表
我想問用咩software超?

全部都係BIOS@@"
洗機唔洗再超過,又唔洗行軟件佔用資源