我又貼~北橋266Mhz Strap - 620外頻直開, 3圍13K頻寬達成, 延時值下破40ms

買塊貴板返黎玩點都要做得好好睇睇啦....呢個成績算合格啦

333 Strap CL8表現

266 Strap CL7表現

原帖由 sunderstan 於 2008-12-25 10:11 發表
買塊貴板返黎玩點都要做得好好睇睇啦....呢個成績算合格啦

333 Strap CL8表現
http://i317.photobucket.com/albums/mm383/sunderstan/RE/ ...

正喎....S大用緊呢對係邊對RAM黎?

Refresh Period Set 細D好似會再快DDD

原帖由 purplepaper 於 2008-12-25 12:09 發表

正喎....S大用緊呢對係邊對RAM黎?

梗係D9GTS

原帖由 wai896 於 2008-12-25 12:20 發表
Refresh Period Set 細D好似會再快DDD

果個我不嬲SET 16383T...

原帖由 sunderstan 於 2008-12-25 13:51 發表

梗係D9GTS

果個我不嬲SET 16383T...

我轉左用粒Q66死人外頻頂盡上到487無得再上............
想高分都難

原帖由 wai896 於 2008-12-25 14:10 發表

我轉左用粒Q66死人外頻頂盡上到487無得再上............
想高分都難

65nm 4核都上到487已經好犀利架啦

回覆 6# 的帖子

唔知你有冇試過, 用純OS(淨係裝driver) 同用裝哂SW既OS
(即係平常用既Windows, OC可以爭好多 (CPU FSB多拾幾
MHz電可以比少0.1v

原帖由 HanaJetso 於 2008-12-25 15:02 發表
唔知你有冇試過, 用純OS(淨係裝driver) 同用裝哂SW既OS
(即係平常用既Windows, OC可以爭好多 (CPU FSB多拾幾
MHz電可以比少0.1v

無留意喎...
頭先玩Ram, CL7-6-5-18, 2000Mhz 1T@ 2.08v直開達成, 但係要過雙PI 32m仲要俾多小小電 應該2.1v內可以做得到

7-6-5-18 1T  2000Mhz 過32M Dual PI達成! @2.09v BIOS

無得頂呀