平版 M2N-MX 超 5200+CZ

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=470324
CPU Option 無得加電

有得加點會 3GHz 都唔到

原帖由 小鬼鬼 於 2008/12/26 05:56 PM 發表

咁差嫁咩-0-...
3g 1.29v都做到喇喎應該 cz泥講
定還是你塊板問題

M2N-MX 黎架  
搭 6GB DDR2-900 推 HD4670 GDDR3 512MB 再配隻 270W mATX 牛

原帖由 小鬼鬼 於 2008/12/26 08:46 PM 發表

-.-270W火牛
西飛利
dom兄知唔知 肥龍二 925 II係咪無得改倍頻?@@

Phenom 要黑盒版先有得玩 無鎖倍頻
普通版可以向下 改

270W mATX SPI 牛, 四歲架啦

原帖由 小鬼鬼 於 2008/12/26 09:12 PM 發表

你隻牛真足火
其實我8450 換粒925II黑盒 好唔好呢-.-"
但係又唔知粒U黑盒咩價錢/口\

SPI 嘛
新牛應該會找隻 350W mATX SPI

原帖由 小鬼鬼 於 2008-12-26 17:56 發表

咁差嫁咩-0-...
3g 1.29v都做到喇喎應該 cz泥講
定還是你塊板問題

CZ都有分體質ga......
我粒5200+就要1.35V先上到13*235HTT, 240HTT要1.375V....

原帖由 cccccctt 於 2008/12/27 01:20 AM 發表

CZ都有分體質ga......
我粒5200+就要1.35V先上到13*235HTT, 240HTT要1.375V....

之前呢粒 U 係 Blackbird 手玩
上到 3.3GHz 的
不過 塊 M2N-MX 無得加電
得 Default 1.25V , 我都上長行 3GHz 但係 Default 電 呢粒真係無計
唯有等轉左牛睇下好唔好d  

我粒5200+ 比樓主好d
塊板係 Asus M2NPV-VM  , 都係冇得set電壓