我又出 E5200 5 CAP 上4 GHZ 圖

首先係講 SPEC 先

男主角:  E5200 5 CAP版
女主角:  Abit AW9D - MAX 975X
配角:      ST DDR 800 X2 + RAPTOR 74GB + X850STPE + 原裝HEAT TSINK

e52 4ghz sp04.JPG

由於男主角太熱情所以行下PI 先

e52 4ghz 1mb 1211.JPG

e52 4ghz 32mb.JPG

送上 4.2 GHZ 圖
玩住咁多先

e53 4.2ghz pi1m.JPG

C兄 可唔可以教下我點分 係唔係5電容呢? 係唔係個盒唔同架?
我見咁平+咁好超,想出部俾我妹妹用 ,因為佢真係用緊2800+ 已經開始不夠用了

另外想問下,唔係5電容既e5200 係唔係只係冇咁好超? 效能都ok ma??

原帖由 HKZO 於 2009-3-20 12:25 發表
C兄 可唔可以教下我點分 係唔係5電容呢? 係唔係個盒唔同架?
我見咁平+咁好超,想出部俾我妹妹用 ,因為佢真係用緊2800+ 已經開始不夠用了

另外想問下,唔係5電容既e5200 係唔係只係冇咁好超? 效能都ok ma??

no stock already

原帖由 孔明仔 於 2009-3-20 12:27 發表

no stock already

明白... 但其實超唔超到都冇咩所謂.....因為妹妹仲係用緊2800+ 想幫佢升一升
見e5200 又咁平 只係 $550 已經係雙核 2.5 至少會快過2800+ 掛...因為他已經不夠用了,掃描文件時長期100% = =    請問c兄 可不可以介紹一塊板給我呢
只係打算用e5200 不超 咁我只係買返ram 就可以幫妹升級了
其他都用返以前的

super pi 1M 都唔係快得好多
我300*12.5 都做到15秒

原帖由 HKZO 於 2009-3-20 12:25 PM 發表

唔超,邊粒都一樣

5200 -.-我塊版合用~
不過唔知元朗重有無貨呢~回香港再問吧