個個都話我師傅勁,我又超.................

你地超U我超RAM
仲要係插到爆晒既六條行12G
我超...........................

勁啊, 插爆晒啦!!!!!!!!!!!!!!!!!

回覆 2# 的帖子

係呀...................塊板同我講...............爽爽爽呀.

入到WIN7仲爽........明顯比6G再順暢

都話你地既MO係鍾意超RAM, 又唔認
我成日以為COSAIR既RAM較保守, 難超D

原帖由 wai896 於 2009-6-6 08:01 發表
係呀...................塊板同我講...............爽爽爽呀.

不過12G跑分係會低D

原帖由 wai896 於 2009-6-6 08:01 發表

點會呀, 6 g ram 已經用唔晒, 仲有 3~4 g 幾剩...
咁試問, 仲點會"順左" 我估, 應該係你心理作用
你corsair 跑 2000
哈哈, 我dominator 跑唔郁  乖乖地跑緊 1600 算

回覆 5 # 的帖子

我唔要分,我要爆                       搵人插十二G,1600再超去了2000就知發生乜事,好好玩的

原帖由 hkman 於 2009-6-6 09:39 發表

點會呀, 6 g ram 已經用唔晒, 仲有 3~4 g 幾剩...
咁試問, 仲點會"順左" 我估, 應該係你心理作用
你corsair 跑 2000
哈哈, 我dominator 跑唔郁  乖乖地跑緊 1600 算

佢唔會滿意

原帖由 wai896 於 2009-6-6 09:42 發表
我唔要分,我要爆                       搵人插十二G,1600再超去了2000就知發生乜事,好好玩的

都幾難搵wo.............

回覆 6 # 的帖子

你轉過64BIT試直D好喎.