未開4既550效能好d定係開左4既5000+效能好d

一直用梗粒550開唔到4..
見5000+平平地入粒開4幾好玩

唔包生仔=.="wo

我都唔明你個post想講乜....
你夠竟係想問野丫...定想同人講自己既近況
似呢post多d......

原帖由 skfung 於 2009-10-22 10:31 發表
一直用梗粒550開唔到4..
見5000+平平地入粒開4幾好玩

如果平平地入左開唔到四....

樓主係咪想問:
冇開4既550  vs  開左4既X2 5000?

但X2 5000唔包開到4,如果開唔到,你就要考慮:
冇開4既550  vs  冇開4既X2 5000

同時脈 同核 可能x2 5000效能好D

x2 5000  AM2+ 940pin

550BE AM3 938

原帖由 ricky1992 於 2009-10-22 16:20 發表
同時脈 同核 可能x2 5000效能好D

x2 5000  AM2+ 940pin

550BE AM3 938

550BE 6M L3
5000 冇L3
同時脈仲5000好D

原帖由 lolokman 於 2009-10-22 18:34 發表

550BE 6M L3
5000 冇L3
同時脈仲5000好D

樓主問開左春ge X2 5000 (絕大多數送埋6M L3的)

所以咁ge情況,如果開春成功,有機會5000好過550BE一D~
不過樓主係咪一定要4春先~ 粒5000原生2.2Ghz~ 要超上3Ghz都還可以,再高D就要睇技術同粒U的體質了~ 所以情願用550BE先~ 下次再有正野先諗都未遲!!!

原帖由 victorspc 於 2009-10-22 18:45 發表

樓主問開左春ge X2 5000 (絕大多數送埋6M L3的)

所以咁ge情況,如果開春成功,有機會5000好過550BE一D~
不過樓主係咪一定要4春先~ 粒5000原生2.2Ghz~ 要超上3Ghz都還可以,再高D就要睇技術同粒U的體質了~ 所以情願用550BE先~ 下次再有正野先諗都未遲!!!

都係既..一陣開唔到就真係

都係留番D錢起身先

THANKS