請問現時D CORSAIR DDR3-2000 CL787

請問現時D CORSAIR DDR3-2000 CL787 "CMG6GX3M3A2000C7" 好唔好超?
還在用Hyper chips嗎?
可以DDR3-2000 CL777 MEMTEST PASS 嗎?
CORSAIR網頁做特價,賣大約HK3.3K 6G kit 連風扇

C兄咁岩我今日就係買左依隻RAM ,幾OK AR, 1.65就好易SET到2000 行CL7  ,我依D唔係太叻既人就岩哂,而家長咁行,燒機就未試過,
不過跑分果D,佢都仲未出藍畫面

C兄咁岩我今日就係買左依隻RAM ,幾OK AR, 1.65就好易SET到2000 行CL7
computerman2 發表於 2010-5-2 01:08

買左幾多錢

買左幾多錢
hang05 發表於 2010-5-2 01:09

$3199

睇到一頭霧水!明明#1見到係問7-8-7-20果款,#2答既根本唔係,最難得既係之後既reply竟然完全無人理過,利害利害

$3199
computerman2 發表於 2010-5-2 01:12

之前買都係 $2,6xx....
呢個價真係樓主講自己o係官網訂仲抵 USD 429
(其實都做o左 sale 成半年)
C7 呢隻應該可以上埋 2000 CL6

$3,100 買 2000 C8 不如買亞 MAD 兄 post o個隻 1600 C6 仲好玩

睇到一頭霧水!明明#1見到係問7-8-7-20果款,#2答既根本唔係,最難得既係之後既reply竟然完全無人理過,利 ...
francosl 發表於 2010-5-2 03:46

咁師兄你講完出o黎又代表到 D 咩呢?
厲害厲害

之前買都係 $2,6xx....
呢個價真係樓主講自己o係官網訂仲抵 USD 429
(其實都做o左 sale 成半年)
C7 呢隻 ...
WithouT_GoD 發表於 2010-5-2 03:58

C兄我本身真係想買DDR31600的,不過係中史問過佢話短時間內唔會再返貨,手頭中只有依3條GT VERSION ,佢價出來個價都3199的, CL6果個我行哂全場都找唔到

回復  francosl

個位人兄 always 9 唔 8.
goforit 發表於 2010-5-2 08:27

不好意思,我都係諗住咁岩又買左CORSAIR 既RAM 試完來,所以先回覆位人兄比佢參考姐,唔係諗住咩9唔搭8的,敬請見諒,論壇都係諗住大家交流多D,無諗過係度亂講D 咩的