[測試] 認真測一測! Super Talent 1600 C8

由於見到正都個價錢係咁變..
仲勁過股票市場
由星期日嘅370蚊跌至前日的350蚊
今日去竟然355蚊..海鮮到你..

行DUAL CHANNEL點會滿足到我..
係X58上行DUAL CHANNEL都唔知有幾多蛋散係度笑緊..
唔緊要..你今日冇得笑..

慣例..一個MEMTEST 500% PASS
今日泥多個!

HYPER PI 32MB 8匹馬

由此可見..E隻RAM真係好抵玩..
至於2000C9-11-9-24-1T就等我粒930反泥再做測試..
手上粒野上4000 UNCORE有問題..SAD

多謝收睇

-0-行到6-8-6
幾多v呀

可唔可以用DDR3 1600 6-8-6-24-1T 1.515V Memtest 100%踩場架

-0-行到6-8-6
幾多v呀
lyh1993 發表於 2010-8-12 08:51 PM

1.66V

可唔可以用DDR3 1600 6-8-6-24-1T 1.515V Memtest 100%踩場架
LKNim 發表於 2010-8-12 08:54 PM

請..
係咪LOVO呢@@?

請..
係咪LOVO呢@@?
lkl0120 發表於 2010-8-12 08:56 PM

成績是真的
踩場是講笑的
係LoVo

回復 4# lkl0120
我又試下先

成績是真的
踩場是講笑的
係LoVo
LKNim 發表於 2010-8-12 08:56 PM

死仔..
啱先試了..1.5V開唔到機

搵返D同 1600 / 6-8-6 有關既圖俾你參考下

DDR3 1600 6-8-6-24-1T 1.515V 2Gx2 Memtest 100% passed

DDR3 1600 5-8-5-24-1T 1.74V 2Gx2 Memtest 100% passed <- 呢張唔係岩岩搵到都唔記得左有跑過,仲要用C2 IMC跑

DDR3 1800 6-8-6-24-1T 1.65V 2Gx2 PI 1Mx2 passed