有C4F巴打試下呢個SETTING
開TURBO MODE
開啟"ENABLE"CPU-LOAD ........個選項

入WINDOWS 開CPUZ 睇CPU  ...
Yahoo! 發表於 2010-9-12 20:47

CPU  LOAD-LINK 丫ma , 開完之後未狂跳囉 , 咩野都唔使行自己系到跳, 好似食錯野咁 , AUTO返又無跳得咁勁了

CPU  LOAD-LINK 丫ma , 開完之後未狂跳囉 , 咩野都唔使行自己系到跳, 好似食錯野咁 , AUTO返又無跳得咁勁 ...
hang05 發表於 2010-9-12 08:49 PM

點解890FX仲衰過880G

LKNim 發表於 2010-9-12 20:50

系C IV F先問題多多

有C4F巴打試下呢個SETTING
開TURBO MODE
開啟"ENABLE"CPU-LOAD ........個選項

入WINDOWS 開CPUZ 睇CPU  ...
Yahoo! 發表於 2010-9-12 20:47

關閉我又未試過...揾日得閒試下先

回復 44# hang05

塊板冇乜野 係個BIOS 衰姐.

回復  hang05

塊板冇乜野 係個BIOS 衰姐.
Yahoo! 發表於 2010-9-12 20:53

加陣諗諗下可能系粒EPU晶片作怪都有機架 但係唔可以肯定喇

回復 47# hang05

假如BIOS 有得關閉EPU 就可以知道答案.

LKNim 發表於 12-9-2010 08:50 PM

呢塊 ASUS AMD 頂級板唔知點解 比較多 bug
不過都好過我上手既 M3A79-T DELUXE
越新版 BIOS 越唔好超

1055T來說,400外頻的確不難啊~~~
嗰次玩完主頻,趕時間玩左兩玩~
未試到極限的...
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1302135

1055T來說,400外頻的確不難啊~~~
嗰次玩完主頻,趕時間玩左兩玩~
未試到極限的...
...
xZeroG 發表於 2010-9-13 00:22

好強wor~  風冷嗎?