再一次目定口呆
ivancwm 發表於 2010-11-25 18:59
咁就要攞你套嘢比我玩吓啦?

勁抽AMD~!!

估唔到呢個價有四核仲上埋5G

北橋加幾多電?

係老友 Flank 搞, 緊支持啦!
一定要 legit air 波...唔比開冷氣, 要 CPUz  validated + video
有條友笑死我...話: "天氣 -5c, 粒 U 7c, 最高只去倒 4.6g+, 我粒就 5g @ 31c, 有冇搞錯....在貼內 xyz"
不過最後佢都 PM 我問 batch
暫時 E 個 5g 領先 !

Yes, it's a new batch !
回復 16# dom

一定要 legit air 波...唔比開冷氣, 要 CPUz  validated + video
有條友笑死我 ...
Mad222 發表於 28-11-2010 12:00 AM

A 記唔知係咪加左 E0 d好野落去 C3 靜靜雞改良左

實在係太毒.........
有衝動禮拜一去建達 trade 走粒 C2 925

有條友笑死我 ...
Mad222 發表於 2010-11-28 00:00

如果呢粒係-5c個地方玩...我諗佢會更加xyz

有條友笑死我 ...
Mad222 發表於 2010-11-28 00:00

已經讓o左半臂.......

應該係改良左 D 野
不過 AMD d CPU 時得時唔得....好難捉摸

睇番d TW 師兄 970be post....嘩, 客死....超頻表現真係好一般
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

又睇 XS post, 巴西好手 Rbuass 用 975be 破左 AMD 最高主頻纪錄波
http://www.xtremesystems.org/for ... 4645234#post4645234

AMD 真係玩死你嫁...
A 記唔知係咪加左 E0 d好野落去 C3 靜靜雞改良左
dom 發表於 2010-11-28 00:44