今日我收到4條1141 :curse: 玩左一陣連 1866 都上唔到
因為要用電腦而家行緊 1533 7-8-7-21-27-1T 1.54V
一陣得閒再試

睇番舊文, 呢度有師兄講過 1138 打後就上唔到 1600 ? 真 ?

今日我收到4條1141  玩左一陣連 1866 都上唔到
因為要用電腦而家行緊 1533 7-8-7-21-27-1T  ...
kk81 發表於 2011-11-2 18:34

收到4條1141, 在那收??
新既周期無人試過, 所以靠你了..@@

尋日 TB 訂的1141

尋日 TB 訂的 1141, 暫時肯定唔係好似師兄講既直入 1866 2133 咁爽 ....
雖然我插足 4條同用 PII 平台

尋日 TB 訂的 1141, 暫時肯定唔係好似師兄講既直入 1866 2133 咁爽 ....
雖然我插足 4條同用 PII 平台 ...
kk81 發表於 2-11-2011 20:03

我吉兩條1141
1.59V 2133 9-11-10-24..
1.5V都入到WINDOWS,但係LINX23秒就ERROR,MEMTEST唔使諗...

我吉兩條1141
1.59V 2133 9-11-10-24..
1.5V都入到WINDOWS,但係LINX23秒就ERROR,MEMTEST唔使諗... ...
ex_haha 發表於 2011-11-2 21:10

師兄是 intel 平台嗎 ?    我一陣逐條插

師兄是 intel 平台嗎 ?    我一陣逐條插
kk81 發表於 2-11-2011 21:11

我係P67黎
睇黎1141真係差D

雖然我插足 4條同用 PII 平台 ...
kk81 發表於 2011-11-2 20:03

試下行2條睇下,我4條都行吾到1600
不過一對對咁又吾同,4條比較吓人

試下行2條睇下,我4條都行吾到1600
不過一對對咁又吾同,4條比較吓人 ...
feilolai 發表於 2011-11-2 22:22

咦..你買多 2 條玩??