[操作疑難] ITX 板超頻

請問師兄們 ITX 板超頻能力如何? (諗梗裝一體或自組水冷去超)

如果 ok 就過隔離區問 list, Thanks

請問師兄們 ITX 板超頻能力如何? (諗梗裝一體或自組水冷去超)

如果 ok 就過隔離區問 list, Thanks ...
etlok 發表於 2013-5-11 21:29

師兄要AMD 定 Intel?
試過AsRock A85X,  ITX 仲好超過ATX

Intel 自己就無試過, 但有fd 用緊GA Z77N Wifi 無得較CPU voltage

回復 2# 癲羊

考慮梗 Asrock 或者 Asus 塊 Z77

回復  癲羊

考慮梗 Asrock 或者 Asus 塊 Z77
etlok 發表於 2013-5-11 21:42

Z77 就無玩過ITX了, 但Asus 塊Z77 itx 可以話係天價,
有心超既我買AsRock 好過, 一般用就Gigabyte <- 用得著雙蟹的話!

我用緊Z77E ITX,好超過塊sabertooth z77,sabertooth 4.5g 1.22V,z77e itx 4.5G 1.195V only,linx 20round

我用緊Z77E ITX,好超過塊sabertooth z77,sabertooth 4.5g 1.22V,z77e itx 4.5G 1.195V only,linx 20round ...
kimlam666 發表於 2013-5-12 13:52

ITX緊勁,m-atx板有無好介紹?要超得還可增值多些,可加獨立LAN CARD,SOUND CARD等等...

ITX緊勁,m-atx板有無好介紹?要超得還可增值多些,可加獨立LAN CARD,SOUND CARD等等... ...
raymondtsang 發表於 2013-5-16 04:07

Itx只得1條pcie,加唔倒咁多野呢

Itx只得1條pcie,加唔倒咁多野呢
chris05 發表於 2013-5-16 05:19

chris05 ching,i want to know M-ATX,NOT ITX,which one is better,would you introduce to me,i guess you so much experience,thanks

你如果用ITX箱, 一体水个冷排会比较难揾位考虑清楚先.

我就无奈外置左个冷排

你如果用ITX箱, 一体水个冷排会比较难揾位考虑清楚先.

我就无奈外置左个冷排

...
monsterz 發表於 2013-5-16 09:50

Ching都外置左好多野wor