想買 Optimus 2X

行均成個大埔
2X 既價間間唔同
蘇寧鐳射 4688 有代電、 4G card 同 bonus pack
國美 4588 有 8G card、 bonus pack 仲有 $50 百佳
豐澤 4688 bonus pack 8G card 、 card reader 套同埋急充
領域 4680 bonus pack 同埋 藍芽耳機
通訊無限 4280 cash 373X12 分期 單 bonus pack
DSC 4480 cash 有 bonus pack 8G 藍芽耳機 正價 4680 可分期 要訂貨
衛訊 4488 cash bonus pack +50 送 8G card 正價 4688 可分期

上面邊間最抵玩呢?

一定唔去dsc買

通訊無限 4280 cash 373X12 分期 單 bonus pack
有得分期好d
一張tdk class 10 32gb 都只係5百@腦場

有得分期好d
一張tdk class 10 32gb 都只係5百@腦場 ...
doomsday 發表於 2011-5-27 17:24

其實間間都可以分
2X 有 8G (5G 可用) 加唔加卡都無所謂
(張 8G 畀老豆部 DEFY 用)
但如果要買配件既話 (MON 貼、套等等)
單係個到買機就唔太抵啦

淘寶賣 2X 既價錢好吸引
但係唔直送香港
(無得直接 check 機)

淘寶賣 2X 既價錢好吸引
但係唔直送香港
(無得直接 check 機)
日本啟人 發表於 2011-5-27 23:24

香港買水機 below $4000。

上台人仔 唔係0機價?
lalklk 發表於 2011-5-28 10:38

PEOPLES 無做 2X 上台

coldeye 發表於 2011-5-28 00:10

係得香港買就買港行啦

coldeye 發表於 2011-5-28 00:10

鴨記m風,港行都係4000到

/forum/viewthread.php?tid=1616541
/forum/viewthread.php?tid