你錯啦!!! CPU對今次比賽好重要

不過如果有CHING用Z77 MVP 可加多1400分

好心提提大家,冇 ...
gem 發表於 2012-3-31 21:39

IVY橋有ES啦wor

你錯啦!!!你睇吓物理分數先!!!
e種級數卡跑3dm 11 唔係單推cpu..........就得,
3960x 3902 MHz Physics Score 11921 P3824

i7 920 2672 MHz Physics Score 6120  P3858

路過...

Duck 哥學到野了

超頻係睇多方面配合、單靠 CPU 係唔得
Ram/Gpu/CPU clock太高或太低都會影響分數
温度也會造成 throttle 今分數下跌

超多d自然會知!

Good Luck, everyone !

你錯啦!!!你睇吓物理分數先!!!
e種級數卡跑3dm 11 唔係單推cpu..........就得,
3960x 3902 MHz  ...
billyduck 發表於 2012-3-31 22:00

路過...

Duck 哥學到野了

超頻係睇多方面配合、單靠 CPU 係唔得
Ram/Gpu/CPU clock太高或太低都會 ...
Mad222 發表於 2012-3-31 22:38
我係DUCK仔先岩

其實都係睇得MAD大D POST多學到唔少嘢!!

咁我唔明 大家2700K, 5.0G 會跑輸比我4.5G?

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1752033

冇卡冇得玩, 又要食花生...

乜都買晒最top既就冇有怕啦。