[操作疑難] 有關鋁MOUSEPAD 問題

各位ching 我買左塊mionix ensis 320 黎用都幾個月
發現 隻MOUSE 鼠腳都蝕得幾快 用左2~3個月
想問下有冇介紹 我用緊ss sensei raw
另外想問下塊MOUSE PAD 其實係咪就咁洗就得
因為有跡 係上面想洗下
THX!

各位ching 我買左塊mionix ensis 320 黎用都幾個月
發現 隻MOUSE 鼠腳都蝕得幾快 用左2~3個月
想問下有冇介 ...
michaelken 發表於 13-5-2013 06:37

師兄可以去番你買mousepad果間 (LINKE?) 同佢買sensei既替換鼠腳...
如果唔想磨得咁勁, 可以考慮換布pad...

師兄可以去番你買mousepad果間 (LINKE?) 同佢買sensei既替換鼠腳...
如果唔想磨得咁勁, 可以考慮換布pad. ...
raisin 發表於 2013-5-13 09:15

其實我買之前都知會蝕得勁但估唔到快到咁
mousepad 我係經amazon 買再ship 返黎既
鼠腳方面 岩岩上網搵左都係D 應該係內地既品牌?
ching 有冇推介? 因為真係對呢D 冇研究 想知多D
THX ching 解答

鋁表面唔平, 一定會.

我用 ss SX + logitech MX revolution, 一d 事都冇

鋁表面唔平, 一定會.

我用 ss 陽極 + logitech revolution, 一d 事都冇
kckong99 發表於 2013-5-13 09:49

一d 事都冇 係指咩?

其實我買之前都知會蝕得勁但估唔到快到咁
mousepad 我係經amazon 買再ship 返黎既
鼠腳方面 岩岩上網搵左 ...
michaelken 發表於 13-5-2013 09:41

香港買鼠腳一般都係 "火線"

一d 事都冇 係指咩?
michaelken 發表於 13/5/2013 10:12

你所說 '鼠腳蝕' 的問題

我 ss SX + 隻 MX revolution 已用了超過 3年

你所說 '鼠腳蝕' 的問題

我 ss SX + 隻 revolution 已用了 3年
kckong99 發表於 2013-5-13 10:21

唔係掛 咁勁
本來我都想買SS 既鋁PAD 但炒到咁貴先買呢塊
運埋返黎香港先係3百幾 冇記錯

香港買鼠腳一般都係 "火線"
raisin 發表於 2013-5-13 10:19

火線 我見淘X 買10 蚊人仔 都幾抵
我諗都要 買返3 4包備用
THX ching 推介

想搭單問下如果換SENSEI RAW既腳貼