回覆  beenoliu

*#*#7378423#*#*之後嘅邊個位?
等睇綠色開箱
chromechan 發表於 2015/8/28 23:09

睇 Service test -> Firmware Version

回覆 413# beenoliu

你係唔係更新咗?我個fd嗰部完美白色機嘅TouchPanel Fireware Synaptics_0x00040006

我個fd佢係喺旺角買

回覆  beenoliu

你係唔係更新咗?我個fd嗰部完美白色機嘅TouchPanel Fireware Synaptics_0x00040006

我 ...
chromechan 發表於 2015/8/28 23:42

咩更新咗?買番嚟都冇郁過
Synaptics 正嘢,touch 反應比 Elan 好

回覆 415# beenoliu

因為我見佢係0x00040006

而你係Synaptics_0x00040007

又黎,sony真係         ....
btw今日退返部機比cs

又玩ab mon, 仲要差異咁大
可能我前幾日見個部demo係差個隻, 因為真係差到我望兩望就叫人放棄買c5u
都係星星好, 中高階一定係自家amoled (曲線)

又玩ab mon, 仲要差異咁大
可能我前幾日見個部demo係差個隻, 因為真係差到我望兩望就叫人放棄買c5u
都 ...
akitohk 發表於 2015/8/28 23:57

我仲有一批相,係黑白機對比,不過未放上嚟

再度大踢爆!
證實 C5 Ultra 黑白機係兩隻唔同嘅 mon,
開 Service test -> Firmware Version 睇 (*#*#7378 ...
beenoliu 發表於 2015-8-28 22:56

師兄會唔會走去 SONY 個 FB 挑下機, 睇下官方點回應咁 其實兩個 mon 成本差幾多 我先後去過豐x 試過隻綠色, 同埋胃信;試過隻白色, 個 mon 拍埋我部 zenfone 6 真係唔係好幾多, 雖然我好想換左部 zenfone 6, 又唔知影相係正好多, 等下揾日去禁下豐x部綠色用咩 mon

check 開不如check 埋16GB ROM用邊粒晶片

我都因為佢幾靚仔想換,奈何成日去日本玩,偏偏呢部機用MTK, 日本預付sim用唔到… ...
card_captor 發表於 21/8/2015 09:16

唔關CPU事,佢個規格係對UMTS 2100 嘅頻率,即日本3G 嘅制式,部機攞去日本應該都用到。